Espectacle “Refusats” organitzat per Baix Montseny Acull

Esdeveniment multidisciplinar organitzat per Baix Montseny Acull, per la conscienciació i recaptació de diners pels refugiats a la Mediterrània.

“D’ençà del conflicte bèl·lic sirià, les rutes d’accés a Europa han quedat inundades de refugiats. Milers de persones, moltes vegades víctimes de les màfies, intenten venir a través de rutes marítimes. Persones que esperaven trobar aquí un futur que no els ofereix el país d’origen. Persones que es troben les fronteres tancades, que s’amunteguen en campaments improvisats, militars i precaris, sense unes mínimes condicions de salut, higièniques i alimentàries.

Des de Baix Montseny Acull hem volgut aportar el nostre granet de sorra a la conscienciació, la visibilització i la reflexió, perquè no podem, ni volem, restar impassibles davant aquest drama global.”

La recaptació anirà destinada a les organitzacions Proactiva Open Arms i Stop Mare Mortum.

descarga

cartell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *