Manifestació a Barcelona contra el TTIP i el CETA

Unes 2.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, s’han manifestat aquest dissabte a Barcelona contra el tractat de lliure comerç entre Europa i els Estats Units (TTIP) i l’acord entre la UE i el Canadà (conegut com a CETA).

Amb el lema “Tardor en resistència”, els promotors d’aquesta campanya convoquen diferents actes per exigir la suspensió dels “mal anomenats ‘acords de lliure comerç i inversions’, com l’acord entre la UE i el Canadà, conegut com a CETA, o el ja conegut TTIP“. Durant aquesta setmana, i en el marc d’aquesta campanya, s’han convocat diferents actes per denunciar el TTIP, “que s’ha negociat en secret durant més de cinc anys i pretén ser ratificat a final del 2016”, segons els promotors d’aquesta iniciativa.

Els manifestants han format una cadena humana al llarg del passeig de Gràcia.

cadena-humana-al-passeig-gracia_1669043336_34648573_651x366

Vilamajor hi ha estat representat:

96a2aefa-336e-4dac-85e8-0d8f47cb0ece

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *