Montseny Parc Natural o Parc Temàtic?

Continuen entestats en pavimentar i transformar en carretera el camí que va de les Illes a Sant Marçal destrossant la Vall de la Tordera i obrint pas al tràfic rodat indiscriminat malgrat l’oposició de personalitats científiques, organitzacions ecologistes entre elles la Coordinadora Salvaguarda del Montseny i el mateix Síndic de Greuges.

Cal impedir-ho de totes totes. I per això us convidem a participar en el debat que sobre aquesta qüestió hem organitzat el proper dimarts, a les 20h, al Bar de la Carretera de Sant Antoni (Davant de la Sala i del Bar Rock).

Si us plau, convideu a participar totes aquelles persones que creieu poden estar interessades en el tema. La situació és greu i cal fer-hi alguna cosa abans que tirin endavant les obres, entrin les maquines i sigui irreversible.

Organitza: Volem Vilamajor
Amb la participació de membres de la Coordinadora Salvaguarda del Montseny

Dimarts 3 de gener del 2017 a les 20 h.

Bar la Rue de Sant Antoni de Vilamajor

imagen1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *