Presentació

QUI SOM?

Som veïnes i veïns de Vilamajor que estem treballant en assemblea oberta per tal de generar una transformació social profunda cap a un model d’organització social que fomenti el desenvolupament de tot el potencial de les persones, respectant i millorant el nostre entorn.

QUÈ VOLEM?

Aspirem a recuperar l’autonomia de les nostres vides, i a fer-ho des de la implicació i el compromís amb la comunitat.

Volem una assemblea del poble que sigui una eina per generat debat, crear pensament i fer propostes.

Volem exercir el nostre dret a opinar i participar directament en les decisions del poble, i volem exercir aquest dret durant tota la legislatura.

Anhelem un entorn de cultura i educació per tal de crear les condicions necessàries perquè s’expressi la grandesa de l’ésser humà.

COM HO ACONSEGUIREM?

Treballarem en cooperació entre els dos pobles, Sant Pere i Sant Antoni, prioritzant el benestar de les persones i la preservació del territori i els seus recursos.

Lluitarem per garantir el benestar social, per generar una economia al servei de les persones, sota paràmetres del bé comú, la cooperació, la solidaritat i la sostenibilitat.

Una de les eines que plantegem per fer-ho és una candidatura popular. Sota el paradigma de la democràcia directa, feta per i per a la gent i en el marc d’un codi ètic, proposem una assemblea popular que prengui les decisions sobre les actuacions al municipi i que aquestes siguin traslladades a l’Ajuntament pels portaveus del poble.

Defensarem el dret del poble català a exercir la seva autodeterminació en el marc de la seva sobirania.

VINE I PARTICIPA!

Assemblees obertes cada dimarts a les 20h, els dies parells a Sant Pere i els senars a Sant Antoni.

Ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer!

volemvilamajor@gmail.com

Volem Vilamajor (facebook) | @VolemVilamajor (twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *